Slider

Alături de noi, ești mai aproape de locul de muncă ideal pentru tine.

Agenția Kjobs, inființată în 2017, are ca principal domeniu de activitate recrutarea și plasarea forței de muncă, pentru persoanele care doresc siguranța unui job stabil și beneficii salariale avantajoase.

Experiența noastră în ceea ce privește cererea și plasarea locurilor de muncă pe piața din România și nu numai, ne-a determinat să ne dezvoltăm atât ca agenție, cât și ca oameni, pentru a oferi cele mai potrivite soluții pentru nevoile actuale ale clienților noștri.

Misiunea noastră este să vă prezentăm un portofoliu complet cu locuri de muncă atractive, sigure și cât mai diversificate.

Suntem alături de dumneavoastră în tot acest proces! Kjobs vă ușurează căutarea, vă garantează certitudinea pentru firma colaboratoare și pentru locul de muncă ales de către dumneavoastră.

Ce ne recomandă?

Experiența a peste 3 ani în acest domeniu, în care punem un accent real pe satisfacția clienților.

Oferim servicii profesionale pentru clienții noștri, persoane fizice sau juridice

Colaborăm doar cu firme serioase, sigure și de renume pentru respectul atribuit clienților noștri.

Suntem specializați în Head Hunting – identificăm candidații potriviți în cel mai scurt timp, pentru orice domeniu de activitate.

Prin pachetul nostru complet al serviciilor de recrutare și selecție acoperim nevoile de plasare de personal.

Oferim consultanță gratuită și o diversitate de servicii dezvoltate de către specialiștii Kjobs! Ne implicăm alături de clienții noștri în activitățile de optimizare a proceselor de HR, asigurându-ne că toate aspectele vor fi efectuate cu succes.

Agenția Kjobs este în continuă dezvoltare pentru obținerea noilor oferte de locuri de muncă pentru clienții săi și este deschisă pentru colaborare!